Kundsupport I Sundsvall AB

Vitvaror och kök för hållbara investeringar

Vi jobbar med världsledande varumärken och Europas största serviceorganisation

Kundsupport I Sundsvall AB är en ledande aktör inom försäljning av vitvaror och kök till fastighetsägare och privatpersoner. Med många års erfarenhet i branschen har vi etablerat oss som en pålitlig partner som förstår behoven och kraven hos fastighetsförvaltare. Vår dedikerade och kunniga personal strävar efter att leverera exceptionell service och högkvalitativa produkter.

En man och en kvinna tar en kaffepaus i köket på ett kontor.

Ta del av vårt utbud

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för fastighetsägare och privatpersoner som söker pålitliga och effektiva lösningar för sina kök och vitvaror. Vårt sortiment omfattar högpresterande vitvaror och skräddarsydda köksdesigner. Oavsett om du behöver en uppgradering av befintliga vitvaror eller en komplett köksrenovering, är våra tjänster anpassade för att möta dina specifika krav och önskemål.

Vitvaror från Cylinda

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudanden

Besök vår hemsida regelbundet för att hålla dig informerad om våra senaste nyheter och erbjudanden. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och enastående service för dig!

Köksrenovering till en av våra fastighetsägare med Hagakök med Cylindaprodukter

Köksrenovering till en av våra fastighetsägare med Hagakök med Cylindaprodukter

Ett modernt och nybyggt kök

ADR Fastigheter

Tre glada personer som pratar på en gata

Sveahem & Lokaler Fastigheter

Tre glada personer som tar en kaffepaus i köket på ett kontor

Ljusta Aktivitets Centrum

Två kollegor som kramas

Svedins Fastigheter

Två kollegor vid en whiteboard

KlaraBo Fastigheter

Kollegor i köket som pratar på kontoret

SBB Fastigheter

Samarbetspartners

För att erbjuda dig ännu bättre service och ett bredare utbud av kompetenser har vi inlett ett samarbete med två framstående elföretag. Detta partnerskap möjliggör för oss att skräddarsy lösningar som uppfyller exakt dina unika behov.

Kontakta oss idag

Det är en glädje att ha dig här. Om det är något specifikt du undrar över eller om det är något jag kan hjälpa dig med, tveka inte att säga till. Jag finns här för att assistera dig på bästa möjliga sätt.